FAQ

Tak, cała karta jest w 100% z produktów roślinnych.
Kuchnia funkcjonuje codziennie od 12 do 21:30.
Zawsze polecamy zrobić rezerwację żeby mieć pewność, że wybrany stolik będzie na Państwa czekał.
Ryby jak i krewetki czy kalmary są wykonane z tapioki i gumy konjac, wzbogacone dodatkowo kwasami Omega. Węgorz to bakłażan wygotowywany w słodkim sosie kabayaki w stylu unagi.
Tak, tempure wykonujemy mieszając różne rodzaje bezglutenowych mąk, dodatki bezglutenowe są również smażone osobno tak aby zminimalizować możliwość śladowych ilości glutenu.
Pojedyncze pozycje w karcie zawierają gluten, jednak z części z nich jesteśmy w stanie go wykluczyć na specjalne życzenie.
Gotujemy w duchu slow food, średni czas oczekiwania to od 20 do 30min. Stawiamy na jakość składników i smak, dlatego każde zamówienie przygotowujemy starannie dbając o szczegóły co wymaga więcej czasu.
Posiadamy selekcję win wybieraną konkretnie pod nasze potrawy. Do tego posiadamy piwa kraftowe z lokalnego browaru jak i japoński lager z nalewaka. Są u nas dostępne również piwa i wina bezalkoholowe.
Omakase z japońskiego oznacza ,,Oddaje się w Twoje ręce”. Jest to pokaz umiejętności naszych Sushi Masterów. Kelner dopyta Państwa o preferencje smakowe, a my przygotujemy zestaw specjalny z którego żadna pozycja nie występuje w karcie regularnej. Ze względu na specyfikę tej pozycji nie realizujemy jej na wynos, chyba że na specjalne życzenie.
Jak najbardziej! Sushi to nie tylko pyszne rolki ale też wyjątkowa szansa na interakcje z człowiekiem przygotowującym Państwu jedzenie. Dzięki temu możemy bardziej dopasować się do indywidualnych preferencji naszych Gości.